Results 1 to 8 of 8

Thread: Americas Army Servers

  1. #1
    Advanced Athlete AceFireball's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Greenville, NC
    Posts
    2,530

    Exclamation Americas Army Servers

    Where are they?? I cant find any..not 1, I played a little earlier today came back later and all servers were gone. Been havin problems with internet too so not sure if its that tho...I guess Ill go play ET. Help when ya get a chance
    Member - Redneck Yacht Club

  2. #2
    Advanced Athlete AceFireball's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Greenville, NC
    Posts
    2,530
    WTF they all just came bak only lasted about 10 minutes. Anyone Else had/have problems like this?
    Member - Redneck Yacht Club

  3. #3
    SG Enthusiast Jstyr's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    The Swamp
    Posts
    2,822
    Eh, haven't played it in a few days but check the website....

    www.americasarmy.com

    It's possible the servers upgrading to version 1.9 and you are still running 1.8?
    spec-
    Rig #1- AMD XP 2400+, A-Bit KR7A/266, Gainward Geforce3 ti200 64mb Golden Sample, 1GB Crucial DDR, 40 gig WD HDD (7200), XP PRO, Vantec Stealth 420 PSU, Soundblaster Live 5.1
    Rig #2- P4 2.4c, Abit IC7 800 FSB /w onboard sound, Radeon 9700 Pro 128, 1 Gig Corsair 3200 XMS, Dual (SATA) 36GB WD Raptor's in RAID 0, XP Pro, Antec Truepower 400
    Rig #3-AMD Barton 2500+, Albatron KX600 (via), 1 gig Corsair 3200, Radeon 9600 Pro 128, Seagate 80 gig HD, Antec Truepower 400

  4. #4
    Advanced Athlete AceFireball's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Greenville, NC
    Posts
    2,530
    I did check the site...they have 1.8 out? All the servers I see r on 1.7. but it qorks now so it must have been a glitch
    Member - Redneck Yacht Club

  5. #5
    SG Enthusiast Jstyr's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    The Swamp
    Posts
    2,822
    Yea oops..I meant 1.7 may have been upgraded to 1.8...glad it's working for you now.
    spec-
    Rig #1- AMD XP 2400+, A-Bit KR7A/266, Gainward Geforce3 ti200 64mb Golden Sample, 1GB Crucial DDR, 40 gig WD HDD (7200), XP PRO, Vantec Stealth 420 PSU, Soundblaster Live 5.1
    Rig #2- P4 2.4c, Abit IC7 800 FSB /w onboard sound, Radeon 9700 Pro 128, 1 Gig Corsair 3200 XMS, Dual (SATA) 36GB WD Raptor's in RAID 0, XP Pro, Antec Truepower 400
    Rig #3-AMD Barton 2500+, Albatron KX600 (via), 1 gig Corsair 3200, Radeon 9600 Pro 128, Seagate 80 gig HD, Antec Truepower 400

  6. #6
    Advanced Athlete AceFireball's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Greenville, NC
    Posts
    2,530
    ohhhhhhh, felt stupid there for a minute, PM me if u wanna play sometime.
    Member - Redneck Yacht Club

  7. #7
    SG Enthusiast Jstyr's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    The Swamp
    Posts
    2,822
    Ok, maybe this afternoon/evening
    spec-
    Rig #1- AMD XP 2400+, A-Bit KR7A/266, Gainward Geforce3 ti200 64mb Golden Sample, 1GB Crucial DDR, 40 gig WD HDD (7200), XP PRO, Vantec Stealth 420 PSU, Soundblaster Live 5.1
    Rig #2- P4 2.4c, Abit IC7 800 FSB /w onboard sound, Radeon 9700 Pro 128, 1 Gig Corsair 3200 XMS, Dual (SATA) 36GB WD Raptor's in RAID 0, XP Pro, Antec Truepower 400
    Rig #3-AMD Barton 2500+, Albatron KX600 (via), 1 gig Corsair 3200, Radeon 9600 Pro 128, Seagate 80 gig HD, Antec Truepower 400

  8. #8
    Advanced Athlete AceFireball's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Greenville, NC
    Posts
    2,530
    Ok sounds good, if i can get my internet goin a little faster, its been givin me trouble this whole week .
    Member - Redneck Yacht Club

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •