Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 61 to 71 of 71

Thread: Ok, i'm freakin' out

  1. #61
    Broke
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Northern AB, CA
    Posts
    13,506
    Originally posted by YeOldeStonecat


    Edit....I don't like the way Mozilla handles the posting....the message editing field is way off size...too small.
    Definatly have to agree with you there, I have never like Netscape, but it does appeard in my case to be handling the forums better.
    Its not a speed issue for me as trace routes are fine, ping times are fine, its a page loading here, and on some other sites that have data base back ends

  2. #62
    p porkchop's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Toronto, Ontario
    Posts
    2,345
    maybe you're all crazy...

  3. #63
    p porkchop's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Toronto, Ontario
    Posts
    2,345
    maybe you're all crazy...

  4. #64
    Broke
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Northern AB, CA
    Posts
    13,506
    Originally posted by porkchop
    maybe you're all crazy...
    Thats it x's 2

    I'm crazy

  5. #65
    p porkchop's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Toronto, Ontario
    Posts
    2,345
    hm... maybe ur all nuts...

  6. #66
    Folding Thunder
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    New York The Empire State
    Posts
    10,543
    Originally posted by porkchop
    hm... maybe ur all nuts...
    Oh oh, watch that word "Nuts" Randy will have a kanipchit ,lol

    Now gimmi back my thread!

  7. #67
    Got Alizee? ScottE's Avatar
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    16,861
    Originally posted by Chris
    Definatly have to agree with you there, I have never like Netscape, but it does appeard in my case to be handling the forums better.
    Its not a speed issue for me as trace routes are fine, ping times are fine, its a page loading here, and on some other sites that have data base back ends

    Yeah I know what you mean about the post entry box. Use Mozilla for a little while and you'll get used to it.


    With respect to my ping times to forums.speedguide.net normally I'm sub 40ms closer to 30ms. Yesterday I was up in the 50ms area with spikes to over 300ms. I don't know if this had to do with the aforementioned ddos attacks or what, but it was unusual for me to see this.
    Respect it.

  8. #68
    R.I.P. 2013-11-22 blebs's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    North Canton, Ohio
    Posts
    12,819
    I'm not fond of this little window to type in either, but it works on all that don't work with IE so I'll leave it be for now.

    Philip I can't pinpoint a date. RR was doing work here when it started, so I figured it was related to their work. Well the work is done and the problem still exists. I don't think it's anything to do with the server Database because I'm getting this from every forum and every page that contains lots of .gifs and other pictures.

    I just don't know and don't know where to tell you the problem may be.

  9. #69
    Folding Thunder
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    New York The Empire State
    Posts
    10,543
    Odd how it only happens with SG and not the other sites

  10. #70
    Advanced Athlete AceFireball's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Greenville, NC
    Posts
    2,530
    Originally posted by YeOldeStonecat
    I only use the latest IE on all rigs, no probs.
    I havent had probs either...mabey it likes certain people
    Member - Redneck Yacht Club

  11. #71
    Certified SG Addict CableDude's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Posts
    26,784
    I am now experiencing similar problems like Blebs and LT. slow to post replies, slow to load threads. avatars not showing up.

    I have rebooted the cable modem to see if that would help.
    I have checked for spyware, none found of course.
    I'm going to scan for viruses, run scandisk/defrag.

    Probably try a another network card and maybe a repair of IE 5.5 sp2.

    Mozilla isn't any better, unfortunately.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •