Results 1 to 15 of 15

Thread: Mozilla 1.4

  1. #1
    Got Alizee? ScottE's Avatar
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    16,861

    Mozilla 1.4

    The final version of Mozilla 1.4 is avaliable for those that care. http://www.mozilla.org
    Respect it.

  2. #2
    R.I.P. 2013-11-22 blebs's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    North Canton, Ohio
    Posts
    12,819
    I've been using it since last night. It's blowing away IE 6 as far as loading pages. My IE 6 is messed up somehow. I don't know if it's the result of a critical update or what.

  3. #3
    Dr Tweak mnosteele52's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Chesapeake, VA
    Posts
    11,912
    Thanks agentbeast, been using it for a while and love it. I've been waiting for the final.


  4. #4
    Certified SG Addict CableDude's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Posts
    26,786
    I tried the beta a few weeks ago and was impressed how fast the program loaded without having the email client installed.

  5. #5
    Got Alizee? ScottE's Avatar
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    16,861
    Originally posted by blebs99
    I've been using it since last night. It's blowing away IE 6 as far as loading pages. My IE 6 is messed up somehow. I don't know if it's the result of a critical update or what.

    I like to distance myself from most things Microsoft. If they'd just stick to making an OS it would be alright.
    Respect it.

  6. #6
    SG Enthusiast mwkirchner's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Smyrna, Delaware Car: 1998 Honda Accord EX Occupation: Honda Service Coordinator
    Posts
    4,232
    I just downloaded Mozilla tonight and I am also blown away with the speed of it.

    I have been having some problems with IE 6.0 and decided to give Mozilla a try.

    I am VERY pleased!
    Antec Nine Hundred case, 4GB A-Data DDR2 800 RAM, Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz, ASUS P5K-E/WIFI-AP MB, XFX GeForce 8600GT XXX 256MB 128-bit GDDR3 video card, ZALMAN CNPS9500 AT 2 Ball CPU Cooling Fan/Heatsink, Seagate Barracuda 320GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s HDD, Aerocool FP-01 Multifunction panel w/card reader, Zerodba 620W PSU, LITE-ON 20X DVD±R DVD with LightScribe SATA, Samsung CDDVDW SH-S203B SATA, Acer P241W 24" w/s monitor, Canon CanoScan LiDE 35 scanner, Klipsch ProMedia 2.1.

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    May 1999
    Location
    CANADA
    Posts
    142
    I'm having trouble exporting and importing bookmark from my favorites. When i do a export I get nothing out of the the HTML file mozilla generated. Any clues?

  8. #8
    Regular Member RAAF453_Shep's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    San Antonio, Tx
    Posts
    286

    ??? MOZ??

    well I am cornfuzed... Mozilla ...a browzer ? will my W98 accept it ? and what happens to the IE I have ? knowing how M$ acts when it gets pushed aside, I am leary of messing it up....

    I guess my main question is , should I ? I am not that bothered by the current browzer , is the change , realllly that remarkable ?
    nothing like my Virtual Spitfire Mk IXc and a few wingmen to cover my 6 !

  9. #9
    R.I.P. 2013-11-22 blebs's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    North Canton, Ohio
    Posts
    12,819
    It won't bother your IE at all. You can run both and see what you like better. Some people aren't experiencing trouble with IE so you may not want to try it out. I'm having problems with IE 6 and Win 98se so for me, Mozilla is kicking IE's butt right now. Don't get me wrong, I love IE when it works right. It's just not happening right now.

  10. #10
    Regular Member RAAF453_Shep's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    San Antonio, Tx
    Posts
    286
    thanks, think I'll give it a try, and see...
    nothing like my Virtual Spitfire Mk IXc and a few wingmen to cover my 6 !

  11. #11
    SG Enthusiast mwkirchner's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Smyrna, Delaware Car: 1998 Honda Accord EX Occupation: Honda Service Coordinator
    Posts
    4,232
    I still have IE6 installed and use it for certain things ... one of which is NOT to come here to the forums. Mozilla is working great here ... don't know why IE won't work right in here.
    Antec Nine Hundred case, 4GB A-Data DDR2 800 RAM, Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz, ASUS P5K-E/WIFI-AP MB, XFX GeForce 8600GT XXX 256MB 128-bit GDDR3 video card, ZALMAN CNPS9500 AT 2 Ball CPU Cooling Fan/Heatsink, Seagate Barracuda 320GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s HDD, Aerocool FP-01 Multifunction panel w/card reader, Zerodba 620W PSU, LITE-ON 20X DVD±R DVD with LightScribe SATA, Samsung CDDVDW SH-S203B SATA, Acer P241W 24" w/s monitor, Canon CanoScan LiDE 35 scanner, Klipsch ProMedia 2.1.

  12. #12
    Between Light & Shadows Unholy's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Somewhere Over There
    Posts
    2,818
    Anyone have a problem where mozilla 1.4 suddenly makes all the text in the page become misplaced and bold? I changed back to 1.3 and it's fine now. It seems to happen when I open a lot of new windows.
    "I was once banned from a bookstore for moving all the bibles to fiction"

  13. #13
    SG Enthusiast mwkirchner's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Smyrna, Delaware Car: 1998 Honda Accord EX Occupation: Honda Service Coordinator
    Posts
    4,232
    Originally posted by dud89
    Anyone have a problem where mozilla 1.4 suddenly makes all the text in the page become misplaced and bold? I changed back to 1.3 and it's fine now. It seems to happen when I open a lot of new windows.
    I have not experienced that ... but this is the first time I have had any version of Mozilla on my computer.
    Antec Nine Hundred case, 4GB A-Data DDR2 800 RAM, Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz, ASUS P5K-E/WIFI-AP MB, XFX GeForce 8600GT XXX 256MB 128-bit GDDR3 video card, ZALMAN CNPS9500 AT 2 Ball CPU Cooling Fan/Heatsink, Seagate Barracuda 320GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s HDD, Aerocool FP-01 Multifunction panel w/card reader, Zerodba 620W PSU, LITE-ON 20X DVD±R DVD with LightScribe SATA, Samsung CDDVDW SH-S203B SATA, Acer P241W 24" w/s monitor, Canon CanoScan LiDE 35 scanner, Klipsch ProMedia 2.1.

  14. #14
    Certified SG Addict CableDude's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Posts
    26,786
    I don't know why IE is all of the sudden acting stupid with this forum and 1 other.

    I'm using Mozilla 1.3 right now.

  15. #15
    Regular Member RAAF453_Shep's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    San Antonio, Tx
    Posts
    286
    thank you all for the conflicting input....hehehe, I believe I'll dive in the shallow end of the pool with you all , head first ! and give it a go.. I can run both ? I could use some input on that issue , in the next thread.... sounds great !

    I really appreciate the help you all offer. I intend to set up a site , for my Gamer Community , with links ( stolen) from you all, as theres alot of them out there that dont realize they can find, or even know they should tweak their pc's !! ? .... geez .. this is a God Send....

    Cheers !
    nothing like my Virtual Spitfire Mk IXc and a few wingmen to cover my 6 !

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •