Results 1 to 10 of 10

Thread: Argggh WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. #1
    Registered User Massa's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Houston, TX
    Posts
    2,432

    Thumbs down Argggh WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    My stupid copy of windows XP is reatarded! It installs my Radeon 9600 pro, then installs another one! It now has two display adapters ... Radeon 9600 Pro and Radeon 9600 Pro - Secondary ..whenever i remove both and restart . in installs both again .. how can i fix this?

    Thanks.

    Massa

  2. #2
    Fraternized Set's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Michigan
    Posts
    4,095
    Thats normal man.. Display 2 is your TV out
    Cancer Baaaaaad! Folding Goooood!

  3. #3
    SG Elite Brent's Avatar
    Join Date
    Oct 1999
    Posts
    42,161
    As Set pointed out thats normal

    but the reason for it is proper multi-monitor support in Windows, to allow different resolutions and refresh rates on two monitors


    I hope you haven't screwed up the drivers now by removing it and installing it a bunch of times
    "Would you mind not standing on my chest, my hats on fire." - The Doctor

  4. #4
    p porkchop's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Toronto, Ontario
    Posts
    2,345

    Re: Argggh WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Originally posted by Massamune
    My stupid copy of windows XP is reatarded!

  5. #5
    Cybernetic Interloper ub3r_n00b's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Rivendel, East of The Ford of Bruinen
    Posts
    2,086
    lol

    The box said windows XP or better

    So I installed Linux...

    LOL


    -Preet
    www.erudianart.com

  6. #6
    Registered User Massa's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Houston, TX
    Posts
    2,432
    Its not that ... when i installed it like .. three times before .. it wouldnt install a secondary .. thats why i was confused .... why would it suddenly appear now?


    Oh well,

    Thanks,

    Massa

  7. #7
    Cybernetic Interloper ub3r_n00b's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Rivendel, East of The Ford of Bruinen
    Posts
    2,086
    Massa, i dont know why but that happened when i installed the Radeon on one of my customers comp..

    Im pritty sure it wont screw anything up so dont worry aboutz it

    -Preet
    www.erudianart.com

  8. #8
    Senior Member loop2kil's Avatar
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    5,231
    tis normal, i have it too

  9. #9
    Regular Member The Goog's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Vancouver BC
    Posts
    345
    Yup even my 9800 Pro says that.
    The One, The Only, The GOOG!!

    To know is sublime, to not know is extravagent!!

  10. #10
    SG Elite Brent's Avatar
    Join Date
    Oct 1999
    Posts
    42,161
    ALL R3xx cards do that, it is NORMAL PEOPLE!!!!!!!!!!!1
    "Would you mind not standing on my chest, my hats on fire." - The Doctor

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •