Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 20 of 87

Thread: Folding Teams Part Swap Thread!

  1. #1
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    69,987

    Parts for FOLDING RIGS?

    Ok we are getting a good following going here and lots of us have stuff sitting around collecting dust.

    we also have a lot of ppl that keep adding boxes to fold more.

    What we need now is this thread




    We need to make detailed lists of the stuff we dont want thats good and could be used for folding rigs that were not looking to make money off of. cuz that old kt133 mobo will still run a good cpu for folding but wont fetch a high price no more.

    So in the next few weeks i'm gonna test all my old junk and see what i have to offer. anyone looking to build a folding box for themselves would only need to pay shipping on the items, i think there are other generous souls here too that could offer teh smae to get rid of that older crap. how many working unused bx boards does one need anyway? lol

    the deal with getting any parts from me for shipping alone is that the box must fold. this is the goal of the thread. the box could be used as a kids pc, server, whatever the person looking to build a system needs, it just must run f@h.

    this way ppl that can afford the extra power bill or dont care, can rack up points in our favor

    hopefully next weekend i'll have a good list of some working stuff thats of no use to me, and hopefully this can take off.

    so now this is where u guys can post what u got to "donate" and where others can post what they need for a folding box!

    feel free to wait till i get my list if ur all shy

    i really think this is a good idea(as long as their are ppl looking to add to their farms)


    thanks for listening!

  2. #2
    Assistant Admin Ken's Avatar
    Join Date
    Dec 1969
    Location
    Tampa
    Posts
    12,057
    Great idea Yardy!

    I have ~8 old P2 233-300's that I am going to give a try at beowulf with, when I get a chance to research and learn about it!

    But I have loads of other stufferz as well....

  3. #3
    Folding Thunder
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    New York The Empire State
    Posts
    10,543
    I've got 2 (ugh) intel chips I might donate if anyone needs 'em.
    Both slot cellys

    1-850Mhz with no cooler
    1-266Mhz with cooler

    Anybody wants 'em, just pay shipping and they're yours. I'm sure someone out there has slot mobos that need cpu's for folding.


    **Edit **

    Still have the 266Mhz left. C'mon I know someone wants it.
    Last edited by LT-73; 05-03-03 at 08:34 PM.

  4. #4
    resident Humboldt's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Northern CA
    Posts
    27,818
    Originally posted by LT-73
    I've got 2 (ugh) intel chips I might donate if anyone needs 'em.

    Both slot cellys

    1-850Mhz with no cooler
    1-266Mhz with cooler

    Anybody wants 'em, just pay shipping and they're yours. I'm sure someone out there has slot mobos that need cpu's for folding.
    PM sent

    I should add that in terms of a new rig, thanks to RoundEye, I'm short only RAM (and maybe a case, but I'm not worried about that, I have an old 486 I'm wondering if it will fit into, and if not I think I should be able to find one)

    ...if anyone has any old RAM I'd shamelessly ask for it.

  5. #5
    Folding Thunder
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    New York The Empire State
    Posts
    10,543
    PM answered

  6. #6
    Murders & Executions Cypher's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Returning video tapes
    Posts
    2,717
    Now all we need is to sticky a swap thread here.

  7. #7
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    69,987
    i'm glad to see this didnt get overlooked or dropped to the bottom of the page. theres so much potential with this.

    if we get enough ppl and stuff to donate others could look to upgrade there old rig there stuck on, cuz some ppl here do use 166 P1s still and then contribute to folding and get us farther up the list!

  8. #8
    Senior Member Sid's Avatar
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Hell's Kitchen
    Posts
    5,174
    Humblodt, did you get the ram? I'm pretty damn sure I got ram for a 486 laying around.

    I think I have a 250w psu
    pI asus board(not sure if good)
    couple of sticks of pc 66 mem
    emachine 300mhz
    p1 166 with case and psu
    about 4 small HD's 4gb or smaller
    few 72 pin memory, enough to fold

  9. #9
    resident Humboldt's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Northern CA
    Posts
    27,818
    Originally posted by Sid
    Humblodt, did you get the ram? I'm pretty damn sure I got ram for a 486 laying around.

    I think I have a 250w psu
    pI asus board(not sure if good)
    couple of sticks of pc 66 mem
    emachine 300mhz
    p1 166 with case and psu
    about 4 small HD's 4gb or smaller
    few 72 pin memory, enough to fold
    Hi Sid, PM sent about the psu and hdd (gave up on the 486 btw)

  10. #10
    SG Enthusiast rickoic's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    North Mississippi
    Posts
    2,167
    My Celeron 334MHz choked on the 133 SDRAM I had stuck into it. It wants 100 SDRAM, anyone got some small chips they aren't using. Got 3 slots on the MB so 8MB or 16MB would work.

    Rick
    Prostate Cancer survivor, too late for me with a cure, but maybe I can help save others just like me. Wife brest cancer. Cured.

  11. #11
    disabled account
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    between pain, bliss and the Garden State
    Posts
    6,176
    Always willing to help. I believe I have a 1GB and 2GB HD lying about. Some old RAM as well. I will sort through it.

    shant,
    david
    I want to learn more and more to see as beautiful what is necessary in things; then I shall be one of those who make things beautiful. Amor fati: let that be my love henceforth! I do not want to wage war against what is ugly. I do not want to accuse; I do not even want to accuse those who accuse. Looking away shall be my only negation. And all in all and on the whole: some day I wish to be only a Yes-sayer.

  12. #12
    Folding with AMD POWER Loonatic's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    SE Michigan
    Posts
    2,648
    Someone want to trade some Cosair XMS for a MSI 865PE neo2 board?

    Maybe somehtin other than cosair xms?
    Pain is weakness leaving the body.

  13. #13
    Assistant Admin Ken's Avatar
    Join Date
    Dec 1969
    Location
    Tampa
    Posts
    12,057
    Originally posted by rickoic
    My Celeron 334MHz choked on the 133 SDRAM I had stuck into it. It wants 100 SDRAM, anyone got some small chips they aren't using. Got 3 slots on the MB so 8MB or 16MB would work.

    Rick
    Rick,
    I have a bunch! 8, 16, 32, 64...
    Let me know how many and PM me your address...
    Ken

  14. #14
    Assistant Admin Ken's Avatar
    Join Date
    Dec 1969
    Location
    Tampa
    Posts
    12,057
    Originally posted by Humboldt
    PM sent

    I should add that in terms of a new rig, thanks to RoundEye, I'm short only RAM (and maybe a case, but I'm not worried about that, I have an old 486 I'm wondering if it will fit into, and if not I think I should be able to find one)

    ...if anyone has any old RAM I'd shamelessly ask for it.
    Humbie,
    specs baby specs...
    (See previous post to Rick... )

    (you shameless hussy! )

  15. #15
    SG Enthusiast rickoic's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    North Mississippi
    Posts
    2,167
    For those of you that are just putting together your farm, I have 2 extra switches that I'm not using.

    Both can be linked to other swithes if you need to.

    1. Is 8 port with 8th port usable as 8th pc or to link to another switch.

    2. Is 5 port with extra 6th port for uplink.

    No extra cables however, but do have power supply for each.

    Rick
    Prostate Cancer survivor, too late for me with a cure, but maybe I can help save others just like me. Wife brest cancer. Cured.

  16. #16
    resident Humboldt's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Northern CA
    Posts
    27,818
    Originally posted by rickoic
    For those of you that are just putting together your farm, I have 2 extra switches that I'm not using.

    Both can be linked to other swithes if you need to.

    1. Is 8 port with 8th port usable as 8th pc or to link to another switch.

    2. Is 5 port with extra 6th port for uplink.

    No extra cables however, but do have power supply for each.

    Rick
    PM's sent to you and to Ken

  17. #17
    SG Enthusiast yikes's Avatar
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Toronto
    Posts
    1,216
    spare DDR? pc 2100? anyone? I can pay the shipping but cant afford to much for the ram. I know I can buy it pretty cheap, but if someone has some laying around it would be apreciated.

    Would let me get an old athlon 900 folding.

    YiKeS

  18. #18
    resident Humboldt's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Northern CA
    Posts
    27,818
    Originally posted by yikes
    spare DDR? pc 2100? anyone? I can pay the shipping but cant afford to much for the ram. I know I can buy it pretty cheap, but if someone has some laying around it would be apreciated.

    Would let me get an old athlon 900 folding.

    YiKeS
    Spare ddr? What is that?

  19. #19
    Elite Member Jim's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Posts
    13,231
    Originally posted by Humboldt
    Spare ddr? What is that?


  20. #20
    SG Enthusiast yikes's Avatar
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Toronto
    Posts
    1,216
    Hehe, that looks like fast stuff, what is it pc2700 pc3200? what kinda timings she running @?


    YiKeS

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •