Results 1 to 13 of 13

Thread: This just gets better and better

  1. #1
    Folding Thunder
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    New York The Empire State
    Posts
    10,543

    Smile This just gets better and better




    Ok I hope this is smaller

  2. #2
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    70,013
    better and better or bigger and bigger? why so large a pic? lol

  3. #3
    Folding Thunder
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    New York The Empire State
    Posts
    10,543
    Looks like i resized it a bit too large eh? Oops!

    *edit*, resized

  4. #4
    Forum Techie terrancelam's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Toronto, Canada Computers Built and Fixed personally: 720
    Posts
    5,465
    OMG, when I make some crazy money in the summer, three things on my buying list,

    1.) An Antec case.

    2.) Some real cosair ram (man 200mhz!!)

    3.) Possibly a Sony +/- DVDRW.

    Had a few question, is this at CAS 2 or 2.5 or 3? What are your timings set at? least agressive? Memory scores in SiSandra? Do you like long walks on the beach? hehe just very curious
    Intel Core 2 Duo Q8300 2.55Ghz (1333mhz)
    Asus P5N-D
    OCZ Platinum 8gb (2x2gb) PC8000 1000mhz 5-5-5-18
    EVGA 460GTX 1gb PCIE 2.0
    Western Digital Black 640gb x 2 Raid 0
    Coolermaster 1000W Modular PSU
    Antec NSK4480B
    Windows 7 Professional 64-bit

    ----------------------------------------------------------
    HP TC5700 (Thin Client) 1ghz, 512mb 80gb 1x1000mb NIC 1x100mb NIC running PFSense 1.22
    Linksys WRT-150 running DD-WRT V.24 (Access Point)

    "SG Techies rule!" - Sig Buddies with Amro

  5. #5
    Folding Thunder
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    New York The Empire State
    Posts
    10,543
    Hiya terrancelam

    Ram is @ cas 2 with 2.9vdimm, most agressive timings. Running 1-512mb stick. Haven't done the sandra yet. I was having problems before with sandra and the 8K3A+. I was able to run evrything except the cpu bench. It would just lock up instantly. never knew the cause of it.


    Oh, btw, I lub long walks on the beach, hot sizzling days, and steamy nights. I enjoy cooking, massages, and bowling in the buff.

  6. #6
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    70,013
    i still cant read it could u make the pic larger?

  7. #7
    Extreme Overclocker extreme's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    USA Michigan
    Posts
    2,773
    i still cant read it could u make the pic larger?



    Good work LT!!

  8. #8
    Murders & Executions Cypher's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Returning video tapes
    Posts
    2,717
    LT that looks great I'm so glad it's all working out for you this time. I knew you could do it.

  9. #9
    Folding Thunder
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    New York The Empire State
    Posts
    10,543
    Thanx guyz! Hey yos, i'll lend ya my glasses if ya need them

  10. #10
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    70,013
    Originally posted by LT-73
    Thanx guyz! Hey yos, i'll lend ya my glasses if ya need them
    if u hit 3ghz does it take up 2 ie windows?

  11. #11
    Cybernetic Interloper ub3r_n00b's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Rivendel, East of The Ford of Bruinen
    Posts
    2,086
    go LT! im clocking my 1800+ lol its at 1680 right now stable at a 1.75 Vcore

    darn thats a pitiful overclock

    -Preet

  12. #12
    Murders & Executions Cypher's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Returning video tapes
    Posts
    2,717
    Thats not pitiful ub3r_n00b. Just work what you got. A huge OC does'nt really matter much if it's not stable. Try adjusting your cooling a little. That helped me.

  13. #13
    Folding Thunder
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    New York The Empire State
    Posts
    10,543
    Originally posted by YARDofSTUF
    if u hit 3ghz does it take up 2 ie windows?








    Thanx n00bie Hey, it's a not a pitiful oc bro. You gotta start somewhere. Any oc that is stable is an oc no matter how small. Gotta crawl first before you can walk

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •