Results 1 to 10 of 10

Thread: Mem dump @ 210 FSB/11 multi.

  1. #1
    Murders & Executions Cypher's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Returning video tapes
    Posts
    2,717

    Mem dump @ 210 FSB/11 multi.

    I can run stable now @ 208/11/1.750 w/2.7 mem volts & 1.6 agp. But as soon as I go for 210 I get a memory dump
    Could this be because I have 2 swaps @ 384? Or should I just settle for 208? (Wich is still very sweat.)
    PS: This Tornado fan is like working in a wind tunnel. It dominates my whole apartment. Is there a better air solution?
    (Damn I do have alot of questions )

  2. #2
    SG Elite
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    29,517
    Water.

  3. #3
    Mad Overclocker m4a2t0t's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Phoenix AZ
    Posts
    3,962
    do you have some sort of active cooling on the northbridge?
    Will Work For FSB

  4. #4
    Murders & Executions Cypher's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Returning video tapes
    Posts
    2,717
    Yeah. I have a PC Toys VGA cooler fan on it untill I get an Iceberg.
    I'd like to go water but I have other upgrades to get before that. Stop making me envy the Exos Burke

  5. #5
    Mad Overclocker m4a2t0t's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Phoenix AZ
    Posts
    3,962
    You are really pushing air cooling to the limits, you are going to need more power and if you want to go higher you will need better cooling...simple as that...I would go for the water cooling before I upgraded anymore, you dont have to upgrade H20 parts every 6 months like PC parts Plus its cheaper to build a H20 system. You can always buy a louder fan
    Will Work For FSB

  6. #6
    Murders & Executions Cypher's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Returning video tapes
    Posts
    2,717
    So if I keep the FSB @ 208 I should be safe? I'll have to get a fanmate to hold me over untill I go water.

  7. #7
    Mad Overclocker m4a2t0t's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Phoenix AZ
    Posts
    3,962
    safe enough

    what are yours temps like right now?
    Will Work For FSB

  8. #8
    Murders & Executions Cypher's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Returning video tapes
    Posts
    2,717
    My CPU is 37/98 & th MB is 31/87. Under full load the proc goes to 104 F. I read a cool link @ tomshardware on building a system but I like Burkes'. So I may get an Exos because the price is around the same as building one.

  9. #9
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    70,013
    384 meg swaps? what for?


    can u up the ddr voltage some more?

  10. #10
    Murders & Executions Cypher's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Returning video tapes
    Posts
    2,717
    I can go to 2.7. At 2.8 it won't boot.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •