Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 20 of 54

Thread: EVERYONE PLZ READ! I'm in serious trouble...

  1. #1
    n00b pWn3r! EvilAjax's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    New York City, USA
    Posts
    6,973

    Unhappy EVERYONE PLZ READ! I'm in serious trouble...

    Ok, let me cut straight to the point. I downloaded a (bootscreen for XP)Ntoskrnl.exe from Themexp.org. It's the regular Windows XP bootscreen with a damn Pentium 3 logo at the top.. Anyway, after applying the boot screen through Safe mode.. after rebooting, I see the boot screen loading.... but after that, all I see is BLACK.... It doesn't load Windows!!! I've tried all the methods F8 gave me while booting up... I can't even get into Windows through SAFE MODE! I have a Windows XP boot disk but I don't know what to do @ the command prompt.
    <sarcastic>um... yeah</sarcastic>

    Wanna get pwned?

    Quote Originally Posted by raromoney View Post
    Thanks EvilAjax!
    Yup, I'm baaaackkk!

    EvilAjax unbanned, reinforces stereotypes with gunplay braggadocio...

  2. #2
    resident Humboldt's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Northern CA
    Posts
    27,788
    whump until someone who actually knows what they're talking about gets here...

    you have the BIOS set to floppy first?

  3. #3
    n00b pWn3r! EvilAjax's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    New York City, USA
    Posts
    6,973
    I'm currently at school right now.... I made a backup to the ntoskrnl.exe file, saved it to My Documents folder, inside a My Files folder. HOW do I replace it with the other one? I think the Devil Inside bootscreen has possessed my computer.......
    But seriously... is it C:
    CD DOCUME~1
    CD USERN~1 I dont even know how many characters you need...

    How would I find the file through DOS? Someone told me DIR /s ntoskrnl.exe but he wasnt sure.

    My teacher told me its A:\> Copy C:\MyDocument\Ntoskrnl.exe C:\WINDOWS\System32
    Is that right??

    I'm counting on you guys.. please HELP!

    Or... is it possible for someone to upload their Ntoskrnl.exe so I could save it to a disk... then somehow replace the current one I have in my System32 folder.... ???
    <sarcastic>um... yeah</sarcastic>

    Wanna get pwned?

    Quote Originally Posted by raromoney View Post
    Thanks EvilAjax!
    Yup, I'm baaaackkk!

    EvilAjax unbanned, reinforces stereotypes with gunplay braggadocio...

  4. #4
    NYC Newbie Slayer Prey521's Avatar
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Humble, Tx
    Posts
    34,934
    Have you tried booting off the WinXP cd and running the "Repair Windows Installation" option?
    Have your feelings been hurt by a random act of E-Thuggery? If so, call 1-800-Waaaaahmbulance, we're here 24 hrs a day, 7 days a week, to take your call, you could be due a large monetary settlement, don't delay, call now.

    "Please be careful prior to entering the world wide web, the internet is serious business"


  5. #5
    n00b pWn3r! EvilAjax's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    New York City, USA
    Posts
    6,973
    Originally posted by Humboldt
    whump until someone who actually knows what they're talking about gets here...

    you have the BIOS set to floppy first?
    Yeah, did that to get to A:/ prompt with the boot disk I have... I'm going to try and make a copy of this schools ntoskrnl.exe file to my floppy...

    I want to know if there is any way to take that copy, and replace the copy I currently have on my computer........ Sounds logical... Anyone know how to do that?
    <sarcastic>um... yeah</sarcastic>

    Wanna get pwned?

    Quote Originally Posted by raromoney View Post
    Thanks EvilAjax!
    Yup, I'm baaaackkk!

    EvilAjax unbanned, reinforces stereotypes with gunplay braggadocio...

  6. #6
    n00b pWn3r! EvilAjax's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    New York City, USA
    Posts
    6,973
    Thanks John

    Now all I need to know is how to actually replace the corrupt one...
    <sarcastic>um... yeah</sarcastic>

    Wanna get pwned?

    Quote Originally Posted by raromoney View Post
    Thanks EvilAjax!
    Yup, I'm baaaackkk!

    EvilAjax unbanned, reinforces stereotypes with gunplay braggadocio...

  7. #7
    n00b pWn3r! EvilAjax's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    New York City, USA
    Posts
    6,973
    Originally posted by Prey521
    Have you tried booting off the WinXP cd and running the "Repair Windows Installation" option?
    I lent my XP Cd to my boy... and he "lost" it

    Is there anyway to run this repair option from the bootdisk?
    <sarcastic>um... yeah</sarcastic>

    Wanna get pwned?

    Quote Originally Posted by raromoney View Post
    Thanks EvilAjax!
    Yup, I'm baaaackkk!

    EvilAjax unbanned, reinforces stereotypes with gunplay braggadocio...

  8. #8
    NYC Newbie Slayer Prey521's Avatar
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Humble, Tx
    Posts
    34,934
    Originally posted by EvilAjax
    I lent my XP Cd to my boy... and he "lost" it

    Is there anyway to run this repair option from the bootdisk?
    I don't think so, unless you have the XP Cab files on your PC.
    Have your feelings been hurt by a random act of E-Thuggery? If so, call 1-800-Waaaaahmbulance, we're here 24 hrs a day, 7 days a week, to take your call, you could be due a large monetary settlement, don't delay, call now.

    "Please be careful prior to entering the world wide web, the internet is serious business"


  9. #9
    n00b pWn3r! EvilAjax's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    New York City, USA
    Posts
    6,973
    ****... now it's too big for the damn floppy disk!

    Is there anyway to bypass this file while booting into Windows? It's the very first file to load too...

    There has to be a way
    <sarcastic>um... yeah</sarcastic>

    Wanna get pwned?

    Quote Originally Posted by raromoney View Post
    Thanks EvilAjax!
    Yup, I'm baaaackkk!

    EvilAjax unbanned, reinforces stereotypes with gunplay braggadocio...

  10. #10
    n00b pWn3r! EvilAjax's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    New York City, USA
    Posts
    6,973
    Originally posted by Prey521
    I don't think so, unless you have the XP Cab files on your PC.
    Yup, as matter of fact I do... It's in my D: drive... ****, I forgot what the name was though... i386 or something?? CONO!!! This is what I get for messing with the boot screen....
    <sarcastic>um... yeah</sarcastic>

    Wanna get pwned?

    Quote Originally Posted by raromoney View Post
    Thanks EvilAjax!
    Yup, I'm baaaackkk!

    EvilAjax unbanned, reinforces stereotypes with gunplay braggadocio...

  11. #11
    n00b pWn3r! EvilAjax's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    New York City, USA
    Posts
    6,973
    it will still work if I move the zip to the floppy right?


    How would I go about it if I wanted to perform the action I want to perform... replace the corrupt file in the System32 folder...
    <sarcastic>um... yeah</sarcastic>

    Wanna get pwned?

    Quote Originally Posted by raromoney View Post
    Thanks EvilAjax!
    Yup, I'm baaaackkk!

    EvilAjax unbanned, reinforces stereotypes with gunplay braggadocio...

  12. #12
    n00b pWn3r! EvilAjax's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    New York City, USA
    Posts
    6,973
    damn... I'm screwed
    <sarcastic>um... yeah</sarcastic>

    Wanna get pwned?

    Quote Originally Posted by raromoney View Post
    Thanks EvilAjax!
    Yup, I'm baaaackkk!

    EvilAjax unbanned, reinforces stereotypes with gunplay braggadocio...

  13. #13
    resident Humboldt's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Northern CA
    Posts
    27,788
    Send Sid a PM ASAP.

    I bet $ he can tell you exactly what to do (if you can get in touch with him before you fix it yourself that is).

    Sid saved my ass about a month ago...he's the man.

  14. #14
    n00b pWn3r! EvilAjax's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    New York City, USA
    Posts
    6,973
    Sent.. damn... I dont think my teacher will let me stay in his computer class longer than I'm supposed to.... I'm doomed

    Um... anyone know (where is NORM!?!?!?) the commands I would need to perform in order to copy the ntoskrnl.exe from the zip file John sent me to overwrite the one in my system32 folder? I think this will fix the problem.... I'm searching all over for the instructions but I cant find anything... found a few things, but nothing explaining my situation/
    <sarcastic>um... yeah</sarcastic>

    Wanna get pwned?

    Quote Originally Posted by raromoney View Post
    Thanks EvilAjax!
    Yup, I'm baaaackkk!

    EvilAjax unbanned, reinforces stereotypes with gunplay braggadocio...

  15. #15
    resident Humboldt's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Northern CA
    Posts
    27,788
    A> COPY ntoskrnl.exe C:\Windows\System32 (assuming it's been unzipped).

    Yes to Overwrite.

    This IS me talking, so take this advice with a couple grains of salt.

  16. #16
    n00b pWn3r! EvilAjax's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    New York City, USA
    Posts
    6,973
    That's just the problem... it's like 30 KB too big to fit into the floppy unzipped.... ****!!!!!!!

    Does anyone have a ntoskrnl.exe for XP UNDER 1MB? That isn't corrupt... ?

    From bootdisk, is there anyway to perform some actions that would allow me to get into Windows???

    Thanks for the replies thus far
    <sarcastic>um... yeah</sarcastic>

    Wanna get pwned?

    Quote Originally Posted by raromoney View Post
    Thanks EvilAjax!
    Yup, I'm baaaackkk!

    EvilAjax unbanned, reinforces stereotypes with gunplay braggadocio...

  17. #17
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Cleveland, Ohio
    Posts
    8,073
    is this a fat32 install of XP or a NTFS. also do you have SP1 installed or not?
    She's presenting like a mandrill!

  18. #18
    n00b pWn3r! EvilAjax's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    New York City, USA
    Posts
    6,973
    will fixboot c: work??

    I just read it from http://www.winnetmag.com/Articles/In...leID=8957&pg=2
    <sarcastic>um... yeah</sarcastic>

    Wanna get pwned?

    Quote Originally Posted by raromoney View Post
    Thanks EvilAjax!
    Yup, I'm baaaackkk!

    EvilAjax unbanned, reinforces stereotypes with gunplay braggadocio...

  19. #19
    n00b pWn3r! EvilAjax's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    New York City, USA
    Posts
    6,973
    NTFS... I don't know why the computer store didnt install it as FAT32... and no, I have not installed no SP1 updates.... that I know of.
    <sarcastic>um... yeah</sarcastic>

    Wanna get pwned?

    Quote Originally Posted by raromoney View Post
    Thanks EvilAjax!
    Yup, I'm baaaackkk!

    EvilAjax unbanned, reinforces stereotypes with gunplay braggadocio...

  20. #20
    resident Humboldt's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Northern CA
    Posts
    27,788
    Originally posted by EvilAjax
    That's just the problem... it's like 30 KB too big to fit into the floppy unzipped.... ****!!!!!!!

    Does anyone have a ntoskrnl.exe for XP UNDER 1MB? That isn't corrupt... ?

    From bootdisk, is there anyway to perform some actions that would allow me to get into Windows???

    Thanks for the replies thus far
    Again, clueless here.
    Prey mentioned booting to the cd earlier.

    Anyway you could borrow a disk from the school long enough to boot up?

    Good grief, I have 9 copies of the file!
    Several were included with themes.
    Smallest is 1832 KB

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •