Search:

Type: Posts; User: Subterfuge; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    693

    Need help optimizing net

    I have a 50/10 Mbit/s cable connection from Com Hem and I'm using Vista 64-bit. This is what I got with TCP Analyzer:

    SpeedGuide.net TCP Analyzer Results
    Tested on: 05.07.2009 15:30
    IP...
  2. Replies
    5
    Views
    6,508

    When clicking on the Signal tab (or any tab other...

    When clicking on the Signal tab (or any tab other than System) I get a message saying "This feature has not been enabled in your cable modem.". The only info I can get is this:
    Name: Cisco EPC2607...
  3. Replies
    5
    Views
    6,508

    How do I check my signal levels?

    How do I check my signal levels?
  4. Replies
    5
    Views
    6,508

    Losing my internet connection every day

    I have a 50/10 Mbit/s cable connection from my ISP Com Hem and I'm using Windows Vista Home Premium 64-bit. This is my result from TCP Analyzer:

    SpeedGuide.net TCP Analyzer Results
    Tested...
  5. It is set to DHCP and Unicasting is enabled, MTU...

    It is set to DHCP and Unicasting is enabled, MTU is set to 1500. Primary and Secondary DNS servers are both just 0's, I guess cause I automatically recieve those which is how it has always been...
  6. I've just assumed that I did it correctly, since...

    I've just assumed that I did it correctly, since it's working and I have the speed I'm paying for. I don't know if this is a dumb question but is there a proper way to setup the D-Link router?
  7. The PC is off having a faulty motherboard...

    The PC is off having a faulty motherboard exchanged right now, but here's a tracert from the laptop:

    Tracing route to www.yahoo-ht3.akadns.net [87.248.113.14]
    over a maximum of 30 hops:

    1 ...
  8. The modem is a Motorola SB5100E SURFboard and the...

    The modem is a Motorola SB5100E SURFboard and the router is a D-Link DIR-655. I have a PC and PS3 wired to the router, and a Wii connected wirelessly. Using WPA2 AES if that matters.
  9. Here's what the log in my router says, the...

    Here's what the log in my router says, the problem happened sometime during this timeframe:

    [INFO] Thu May 22 21:10:47 2008 Blocked incoming UDP packet from 24.64.187.229:13069 to...
  10. Not sure what info would be useful but I'm using...

    Not sure what info would be useful but I'm using Windows XP on a laptop, it's clean from spyware/viruses and I've turned off the firewalls in XP and the router. Here's a TCP Analyzer report:

    ...
  11. Keep losing internet connection every couple hours

    Every now and then I seem to lose my internet connection for a few seconds. For example, if I'm playing an online game, it'll lag like crazy and I lose control for a few seconds, then it goes back to...
  12. Alright, I will. Thanks for the tip.

    Alright, I will. Thanks for the tip.
  13. Other network traffic is congesting the link?

    I have a 24/1 Mbit cable connection which has been working fine for months now. However, since yesterday I've been having problems. My net stopped working so I had to restart the modem and router,...
  14. Replies
    6
    Views
    991

    Oh. ;) Turned out they were for AIM and Steam,...

    Oh. ;) Turned out they were for AIM and Steam, I've disabled both of them now. Thanks for the help!
  15. Replies
    6
    Views
    991

    Tried disabling both, worked with nwiz but nvcpl...

    Tried disabling both, worked with nwiz but nvcpl reappeared checked after rebooting, with an unchecked nvcpl below.

    How do I check what the "no name"-ones are?
  16. Replies
    6
    Views
    991

    Need help cleaning my PC

    I could use some help getting rid of all the unnecessary processses running in the background. This is what comes up after I've turned the PC on:

    http://xs220.xs.to/xs220/07416/picture1.JPG.xs.jpg...
  17. Ok, thank you very much for your help.

    Ok, thank you very much for your help.
  18. Here are my results (I hope I used it right): ...

    Here are my results (I hope I used it right):

    http://i21.tinypic.com/2d97o1z.png
  19. WEB100 Enabled Statistics: Checking for...

    WEB100 Enabled Statistics:
    Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done
    checking for firewalls . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done
    running 10s outbound test...
  20. Hmm, as far as I know, there are no firewalls...

    Hmm, as far as I know, there are no firewalls activated, the Windows one is off. I normally use a router but I've disconnected it for now. There's nothing else I can do? My modem is a Motorola...
  21. Ok, here it is: SpeedGuide.net TCP Analyzer...

    Ok, here it is:

    SpeedGuide.net TCP Analyzer Results
    Tested on: 10.04.2007 12:56
    IP address: 83.249.xxx.xx

    TCP options string: 020405b40103030301010402
    MSS: 1460
    MTU: 1500
    TCP...
  22. Thanks for the reply. I did everything you said,...

    Thanks for the reply. I did everything you said, rebooted and here are the test results:

    Download: 7721 kb/s
    Upload: 832 kb/s

    http://www.speedtest.net/result/189914131.png

    Damn. :(
  23. Supposed to have 24 Mbit/s, only getting 8 - need help

    I had a 8192/1024 cable connection from my ISP (ComHem) for a long time and quite a while ago I upgraded to a 24576/1024 cable connection... however, I still only have 8 Mbit/s and I have no idea...
Results 1 to 23 of 23