Search:

Type: Posts; User: dnaegele; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    95
    Views
    158,348

    oops

    Oops. I should have said 'deleted' from my hard drive the whole time. Sorry for my incorrect information.

    Don
  2. Replies
    95
    Views
    158,348

    well.

    Hi.

    That IS exactly what I did, a restore from within the TCP program. Then I uninstalled the thing since it only made things worse.

    Don
  3. Replies
    95
    Views
    158,348

    nightmare...

    Hi.

    I used the program and after rebooting couldn't connect to some sites.

    Only about 1/3 of my speed tests even worked at all. Most would lock up my browser (IE).

    Restored my backup from...
  4. Replies
    3
    Views
    889

    thanks

    Hi.

    That is just the kind of answer I was looking for. I was worried it would be over my head.

    Thanks for the information.

    Don
  5. Replies
    3
    Views
    889

    General Router question...

    Hi.

    I have a general question about how routers work.

    I have three TIVO's connected to my router, as well as two XBOXes and a wireless notebook PC.

    If I am using the router to transfer...
  6. Replies
    6
    Views
    3,174

    Hi. For the heck of it I tried someone else's...

    Hi.

    For the heck of it I tried someone else's suggested before I got your last note.

    He had me do this:

    ---------

    1) Assign static WAN info to the 624 -
    IP = 192.168.0.200
  7. Replies
    6
    Views
    3,174

    Hi. Thanks for the help. I have to use WEP...

    Hi.

    Thanks for the help.

    I have to use WEP for my three TIVOs until they write new software, which they are working on.

    Maybe I can do this, but I don't know how.

    Maybe I can take the...
  8. Replies
    6
    Views
    3,174

    more testing...

    Hi again.

    I did some testing.

    I kept the NIM100 connected, but then disconnected all 3 STBs. No errors.

    I then reconnected the first STB and was getting one error with an IP ending in .82....
  9. Replies
    6
    Views
    3,174

    more...

    Hi.

    Someone suggested that I disconnect my devices one at a time to see if any specific one was causing the error message.

    I started with the new Motorola NIM100 and rebooted the router. I had...
  10. Replies
    0
    Views
    3,887

    FIOS TV MAC address help

    Hi.

    I just got FIOS TV and I need a tiny bit of help.

    I'm trying to use MAC filtering for enhanced security.

    The bottom of my Motoroloa NIM100 (Network Interface Module - needed for my FIOS...
  11. Replies
    6
    Views
    3,174

    Strange errors in D-Link DI-634M router log

    Hi.

    I have a D-Link DI-634M router.

    While in my log today I noticed tons of errors, but everything is working perfectly.

    I'm getting this every 3 to 7 seconds from 3 different IP addresses:...
Results 1 to 11 of 11