PDA

View Full Version : Not gonna see 2Ghz



LT-73
12-03-02, 10:46 PM
Dam! I dunno what the hell is holding me back, but it looks like i won't get the 2ghz after all :(

@192Fsb with relaxed timings, i ran Toast and nebulous locked up on me twice! I'll try again with different settings and see, but i'll bet i got a bum stick of ram.

A_old
12-03-02, 10:54 PM
if u want my opinion..agp is at 76 or 77 MHz..or there abouts. your card is holding u back. take it out, put in a pci card and try it..just for ****s and giggles. oh and get that vdimm to 2.8.

LT-73
12-03-02, 10:58 PM
Originally posted by Amro
if u want my opinion..agp is at 76 or 77 MHz..or there abouts. your card is holding u back. take it out, put in a pci card and try it..just for ****s and giggles. oh and get that vdimm to 2.8.


Hmmmmmmm, thanx amro! ;)

HawaiianGhost
12-03-02, 11:18 PM
Didn't you have one of those Leadtek cards that come with those massive hs/f? I noticed that "nebulous" has a Visiontek. I would try that Leadtek out if still you have one, if you ever did have one(?).

LT-73
12-04-02, 12:17 AM
Nahh HG, never had a leadtek The only cards i had was the gainward GF3 Ti200, MX440 and the one i have now.

cy
12-04-02, 12:55 AM
Originally posted by LT-73
Nahh HG, never had a leadtek The only cards i had was the gainward GF3 Ti200, MX440 and the one i have now.

Woah, i didn't even know u owned a MX440 before since u r sooo against the MX series :)

terrancelam
12-04-02, 12:58 AM
well leadtek cards are good, I doubt the cards will handle to large stress of 77mhz +, edited, I can't handle any higher, but it could be because of other complications.

zooner
12-04-02, 01:14 AM
since you have two pc's, why not run without a monitor and try oc'ing that fast without a video card at all?

run vnc and remote view via your network.

see -

http://lil.tzo.com:90/vnc.jpg

zooner
12-04-02, 01:15 AM
just do the bios and restart... as soon as it starts up, hit the power.

LT-73
12-04-02, 01:43 AM
Hey cy, i siad i had one, did'nt mean i USED it ;) :D

I agree terrancelam, i think my 76Mhz is the card's limit.

zooner, i only have nebulous. I had 3 rigs, but had to sell them to take care of debts :(

YARDofSTUF
12-04-02, 12:56 PM
agp at 76, 77 aint bad, i've been in the 83+ range with my older amd systems.