PDA

View Full Version : can i make my agp speed 4x instead of 2x



andrew87
09-14-02, 04:12 AM
cause i have a 4x video card but the mobo has only 2x

LT-73
09-14-02, 04:17 AM
Your question was answered in the Gaming forum. Please keep these questions in one forum.

Thanx ;)

monkeyhead
09-14-02, 07:59 AM
LT-73 = Moderator????

Interesting.... lol






a little help to the SG community doesnt hurt.....
it gets you some brownie points :)
lol

Brk
09-14-02, 12:15 PM
Originally posted by michaelanthony
LT-73 = Moderator????

Definitely some posturing going on here... :D

LT-73
09-14-02, 01:06 PM
Well............. he did post the same q in 2 forums. I just thought i'd let him know :D


Hmmmm, browning points........ ;) :D

Brk
09-15-02, 03:49 AM
Originally posted by LT-73
Hmmmm, browning points........ ;) :D

Or brownie points. :D

Jesse23
09-15-02, 05:27 AM
To tell you the truth I dont think there is ANY speed difference from running 2x to 4x...Just something there for braggin rights. I know thats the way it was, correct me if im wrong and if it has been fixed since then..

jesse