PDA

View Full Version : Question 4 a Mod or anyone that knows



HawaiianGhost
09-08-02, 08:58 PM
How do you post a picture to this site??? I've tried using theforumisdown.com but got an error saying "....theforumisdown.com is not available for this site...". the reason I ask is that I got a couple of screenshots of my "tweak'z" after upgrading and had a few more questions to ask people. I need to have these pics posted to better explain what's going on, nothing bad happened yet, in fact I think I am going in the right direction with my OC'ing. But need help on posting these stupid pics for ppl to see. Thanx....:D

cy
09-08-02, 09:29 PM
Try to upload to a webspace and then link the image using LINK to the picture.

HawaiianGhost
09-08-02, 09:42 PM
"webspace" like geocities or something?

Faust
09-08-02, 09:46 PM
yes.

many ISPs give you a certain (usually a couple/few megs. depends on the ISP) amount of personal web space/home page space. that would be the easiest.

Faust
09-08-02, 09:47 PM
also, you can try http://www.joako.com/upload/ . haven't tried it in ahwile, but i have used it in the past.

LT-73
09-09-02, 12:11 AM
Originally posted by Faust
also, you can try http://www.joako.com/upload/ . haven't tried it in ahwile, but i have used it in the past.


werks great for me :D i was using ranchoweb.com but it was giving me problems.