PDA

View Full Version : AGP 1x want to change to 4x



Crimson
11-05-01, 04:09 PM
this is my first time with an agp card, im now running a radeon 32mb ddr. Im pretty sure its 1x mode right now but i want to change to 4x. How do i change?

i enabled agp 4x in bios


system specs in sig

Easto
11-05-01, 06:13 PM
What makes you think its running in 1x mode?

Crimson
11-05-01, 06:34 PM
i ran wcpuid and under agp info

data transfer rape
supported - 1x
current - 1x

YARDofSTUF
11-05-01, 06:35 PM
Originally posted by Crimson
data transfer rape


damn sex offender boards!!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Crimson
11-05-01, 06:38 PM
err

rate not rape

:)

Crimson
11-05-01, 06:48 PM
welp, just reinstalled via's 4n1's and that solved all my problems:)

supports 1x/2x/4x
current 4x

:)

onetrueday
11-05-01, 07:08 PM
Besides, I always thought that mobo's wouldnt really support both 1x and 4x. It was either 1x and 2x or 2x and 4x, although I could be mistaken.