PDA

View Full Version : factory unlocked cpu



fjt2000
10-27-01, 12:42 AM
i have a 1.33 t-bird 266fsb. and i think my cpu is factory unlocked. ebcause L1 show 128k cashe, and L2 is 256k when i boot up the computer. which mean my cpu has been unlocked?

poptom
10-27-01, 12:55 AM
No.

terrancelam
10-27-01, 01:36 AM
You have to look at your L1 bridges and see if there alittle black mark that seperates the white bridge.

gertvanjoe
10-27-01, 02:30 AM
I said it is factory unlocked . I did not ask :)

But thanks for the advice terrancelam . If I did not know it it would come in very usefull .

And no there is absolutely no black marks on the cpu . I doubled check with magnifying glass and ask a friend to check too . His is unlocked too :)

gertvanjoe
10-27-01, 02:33 AM
oops sorry you guys . I post a simmilar post and I though it too be mine :o . So I did not look at the first question post .

sorry all :)

My 1.2 Ghz is factory unlocked :)

RoundEye
10-30-01, 07:22 AM
I think all the T-Bird CPU's over 1.2GHz, are unlocked from the factory.

The XP cores are locked.

The MP cores are unlocked.

YARDofSTUF
10-30-01, 07:30 AM
My xp1800 is unlocked

RoundEye
10-30-01, 07:27 PM
Originally posted by YARDofSTUF
My xp1800 is unlocked

Did you buy it unlocked or unlock it yourself?

And did you get it from that link you posted?

I ask because I wasted my 1800 by putting the heatsink on wrong and it got too hot. :mad:

So I'm in search of another processor. I think that that place may be selling MP's, but I'm not certain.