PDA

View Full Version : com21 cablemodem



fussler69
08-23-01, 07:10 PM
i have a very nice com21 cablemodem to sell

those who know the advantages of this modem :)

ace
08-23-01, 08:24 PM
what are the advantages????????

fussler69
08-24-01, 11:29 AM
Originally posted by ace420
what are the advantages????????

well you can exploit it = uncapp
it is uncapped anyway 2megs up/down

Cornbread
08-24-01, 03:09 PM
Originally posted by fussler69


well you can exploit it = uncapp
it is uncapped anyway 2megs up/down


yeah, ok...:rolleyes:

lestrada70
09-01-01, 05:32 AM
How much

aagiants
09-01-01, 04:54 PM
lol, i am sure u can uncap the modem case, but u cant uncap connection with it lol

Joe
09-01-01, 05:09 PM
I dont think you can plug and play with modems your ISP needs to know the mac address.

fussler69
09-04-01, 02:00 PM
Originally posted by aagiants
lol, i am sure u can uncap the modem case, but u cant uncap connection with it lol




hmmm yes i would like to have one and some instructions :)

maybe i could swap it ??...

fussler69
09-04-01, 02:01 PM
Originally posted by PING
I dont think you can plug and play with modems your ISP needs to know the mac address.


not here i have allready done it.. ??

fussler69
09-04-01, 02:02 PM
Originally posted by lestrada70
How much

hmm it is a good modem and new

i would have to have 200 us bucks for it ....
or maybe a good swap would be nice??

lestrada70
09-04-01, 02:19 PM
Tell you what you ship me the modem so I can test it for a week
if it works as say it does I can paypal you 200 bucks , because there is no way Im gonna send 200 dollars just like that
lmk

Joe
09-04-01, 03:51 PM
Originally posted by fussler69



not here i have allready done it.. ??

Call me ignorant but I dont see how any ISP could stay afloat letting all subscribers suck as much as the modem wanted...

:confused:

lestrada70
09-04-01, 04:29 PM
lol

fussler69
09-06-01, 03:17 AM
Originally posted by lestrada70
Tell you what you ship me the modem so I can test it for a week
if it works as say it does I can paypal you 200 bucks , because there is no way Im gonna send 200 dollars just like that
lmk


Emm i cant really take the risk... i think i might just have to keep the damn thing .
the power adapter is not included to :(
it was originaly used by a swiss cable company "the modem"
i cant use it if i do i get ****ed by them
otherwise they will come round to my house and **** me up ;(
but anyone abroad could use it no problem ..
i dont hink they would go to any trouble to get someone out of switzerland just cos the modem is not legal ;)

fussler69
09-06-01, 03:22 AM
Originally posted by PING
I dont think you can plug and play with modems your ISP needs to know the mac address.

yes you are totaly right

but this modem is registerd as a buissnes cable modem

with 2meg :)

but only in switzerland/

Team wĄcKeD
09-09-01, 10:32 AM
Can only be used in switzerland to get the 2meg down and no power adapter? Hey, I'd be an IDIOT to pass on this deal. In fact, I feel I'm ripping you off only giving 200 dollars. How about 500???? HAHAHAHAHAHAHAHA :D

fussler69
09-09-01, 08:09 PM
Originally posted by Team wĄcKeD
Can only be used in switzerland to get the 2meg down and no power adapter? Hey, I'd be an IDIOT to pass on this deal. In fact, I feel I'm ripping you off only giving 200 dollars. How about 500???? HAHAHAHAHAHAHAHA :D

? emm you see the Mac/A is only registerd as a 2mbit
modem you can use it anywhere once you reg. it

HalfLifer
12-11-01, 08:14 PM
Wrong. Each modem has to get the config from the current subscribed ISP.

Enzo_Matrix
12-12-01, 12:42 PM
Actually, Your ISP detects your mac and can only see when you've changed it. I've switched between two modems before with no trouble, however, if you get a router with some good features, you can clone the mac address of your router with a few simple modifications.