PDA

View Full Version : How do I "uncap" my cable modem for better speed?



crimsonjim
02-28-01, 12:13 AM
speeds are just not up to par with @home.

Lobo
02-28-01, 12:16 AM
No directions on this humble site sir :eek: :eek:

dannjr
02-28-01, 12:27 AM
crimsonjim
welcome to speedguide
Read this it may answer some of your questions about the un word SG Uncapping editorial (http://www.speedguide.net/read_articles.php?id=110)
Have you tried the tweaks for your system

keeper
03-01-01, 08:12 AM
Can't do Uncapping anymore. That was an old glitch that was exploited, and long since fixed.

Cable provider can give you more bandwidth, but will charge you for it.

Is no Free Lunch with bandwidth.

Merc
03-01-01, 01:04 PM
I do know a site where you can uncap but its very very hard. You have to have a steady hand and and know what your doing. If I can remember the site i think it is www.Speedcorp.net (http://www.Speedcorp.net) Not for the record I tried it and lets say I like to see someone with OOL (Jesse 23) beat my speeds. :)

Lex Luthor
03-01-01, 01:25 PM
Merc,

Here is that link from speedcorp on how to uncap.

Guide to Uncapping on Speedcorp (http://www.speedcorp.net/guides/uncap.shtml)

I've got OOL. I'll take you on anytime :) I get 1.05MByte/s from ftp.gamesdomain.com during peak hours.

Crimsonjim, you sound like you are knowledgable enough to handle this procedure. Good luck!

Lex
Lex

HalfLifer
03-01-01, 04:46 PM
Empty node, full OC3 at backyard, yes sir.

BaLa
03-02-01, 04:44 AM
what you do is take out your .9 Caliber Magnum and shoot
3 sets of rounds @ your Cable Modem no more no less, else it wont work. Then Unplug it, plug it back up and you're set....
I used to have a Cable Modem it was a Surfboard SB3100 Cable Modem after I uncapped it, as described above I got up to 3MB/s :D :D :D :D :D :D

Good Luck
TC

mooseboy8X
03-02-01, 05:39 AM
i thought uncappin was I33t talk at sg that wasnt allowed.


by the way, u can pass any legit uncapping links my way at

mooseboy84@yahoo.com

[ 03-02-2001: Message edited by: mooseboy8X ]

Gandalf
03-02-01, 04:17 PM
Get a Gun and shoot ur damn cable modem that will "uncap" it

Prey521
03-02-01, 07:58 PM
Originally posted by crimsonjim:
Topic: How do I "uncap" my cable modem for better speed?

Sit on it and then fart, that should uncap it :D

Aaladar
03-02-01, 08:31 PM
LMAO!!

DiskDoc
03-02-01, 09:46 PM
Originally posted by Prey521:
Sit on it and then fart, that should uncap it :D

Hey I tried that, now I get over 115K/sec :D ;), LOOOOOOL and LMAO!!!!!!!!!!!

j/k

DiskDoc
03-02-01, 09:48 PM
Originally posted by Lex Luthor:
Crimsonjim, you sound like you are knowledgable enough to handle this procedure. Good luck!

Lex
Lex

yea, lol, good luck buddy :D. Please let us know if you get over 0kbps cuz we might try it as well ;)

[ 03-02-2001: Message edited by: DiskDoc ]