PDA

View Full Version : Wingate or Sygate?



Chass
04-27-00, 05:21 PM
Which is better? I currently have wingate and have no clue how to use it.

monty
04-27-00, 06:07 PM
SYGATE! It's much easier to set up (no client software needed) and it supports most games.

Square Duck
04-27-00, 08:51 PM
While I've never actually used SyGate, I've heard nothing but good things about it. A buddy of mine setup his inlaws in about 1/2 an hour.

Wingate I have used.... I'd sooner pull out my own teeth without the benefit of alcohol or other pain supressants than go through that again.

Chass
05-02-00, 08:42 PM
I need help setting it up http://www.speedguide.net/ubb/frown.gif I downloaded, registered and configured it but yet I'm having problems :*(

monty
05-02-00, 11:57 PM
First, a question (assuming you have cable or DSL): you do have 2 network cards in the internet server right?

Server second NIC
192.168.0.1
subnet 255.255.255.0

Client
192.168.0.2
subnet 255.255.255.0
gateway 192.168.0.1
DNS name = name of your computer
domain enter domain of your ISP
DNS search order 192.168.0.1

jmpol
05-04-00, 09:14 AM
I found wingate to be the fastest to set up and faster data flow... takes me less then 2 min to setup any puter with wingate.. its extreamly easy.. ive tried sygate and a few others.. I alllways come back to wingate.. never had any problems running anything threw it...

Far-N-Wide
05-04-00, 06:02 PM
I'm mostly happy with my Sygate ver 1.0. I'm thinking of upgrading & would like to know which of the latest versions of Sygate & Wingate provides the best security?

I've heard Wingate has security holes that can be detected by hackers. If this is incorrect some please step up and clue me. I'd be greatful.