PDA

View Full Version : D-Link Router mtu?



jbuet1
12-15-10, 09:41 PM
i cant change my mtu settings on my router, idk how i just cannot find the mtu setting in the address 192.168.1.1 its making me mad -.-

trogers
12-16-10, 09:52 PM
Should be under WAN or ATM settings.

jbuet1
12-17-10, 07:19 AM
i cant find it, i h8 d-link, i cannot find the MTU, i h8 my life right about now

jbuet1
12-17-10, 07:23 AM
umm im trying to get it to go on xbox live, it can't go on because the mtu settings r to low or something or not on auto, i jsut cant find anything

trogers
12-17-10, 07:43 AM
i cant find it, i h8 d-link, i cannot find the MTU, i h8 my life right about now

Model number of your D-link?

Callan442
06-18-11, 01:28 AM
I am having the same problem, the model is d-link DSL-2642B

Callan442
06-18-11, 01:49 AM
I fixed it, if anyone has problems just download the firmware update for your model, crack in in winrar or whatever archiver you have and then apply it to you router on the router log in.