PDA

View Full Version : Another Windows Vista Problem



Sue O
04-22-08, 08:18 PM
We installed another computer to the Linksys WRT54G router and now one of our laptops with windows Vista keeps going up/down losing the connection. It doesn't say that there is a problem but we keep losing the connection. We have a desktop with XP, a laptop with XP that are working fine but the Vista laptop is the only issue. Any ideas?

When we connected the desktop we first had to do a hard reset on the Linksys router because at first all 3 were having issues with sending but not receiving and after the hard reset that stopped happening.

Barb Bowman
04-23-08, 03:45 AM
1. update the firmware on the Linksys router (what hardware
revision, what firmware does it have now?)

2. unbind IPv6
http://digitalmediaphile.wordpress.com/ipv6-how-to-unbind-from-a-nic-in-windows-vista/

does anything change?

On Tue, 22 Apr 2008 18:18:40 -0700, Sue O wrote:

>We installed another computer to the Linksys WRT54G router and now one of our laptops with windows Vista keeps going up/down losing the connection. It doesn't say that there is a problem but we keep losing the connection. We have a desktop with XP, a laptop with XP that are working fine but the Vista laptop is the only issue. Any ideas?
>
>When we connected the desktop we first had to do a hard reset on the Linksys router because at first all 3 were having issues with sending but not receiving and after the hard reset that stopped happening.
--

Barb Bowman
MS-MVP
http://www.microsoft.com/windowsxp/expertzone/meetexperts/bowman.mspx
http://blogs.digitalmediaphile.com/barb/