PDA

View Full Version : Netgear DG834G v3 Router - not working after power cut



Carlos Kleiber
11-06-08, 01:27 PM
spoke to excellent service person in India, but still no luck
internet light flicks amber, no access to net
this on main PC which is linked to router via yellow cable they provide

online documentation not much help, info might be there but how to find it -
no clear navigation on their site

any suggestions?

Carlos/London

Top
11-08-08, 05:41 AM
"Carlos Kleiber" <helg58@yahoo.com> wrote in
news:E5mdnR-lzuyp2I7UnZ2dnUVZ8v3inZ2d@bt.com:

> spoke to excellent service person in India, but still no
> luck internet light flicks amber, no access to net
> this on main PC which is linked to router via yellow cable
> they provide
>
> online documentation not much help, info might be there but
> how to find it - no clear navigation on their site
>
> any suggestions?
>
> Carlos/London
>
>
>

Silly question but you did load their drivers didn't you?

Top

Carlos Kleiber
11-09-08, 04:07 AM
tks
drivers should be up-to-date, though I guess there could always be a newer
version - will check

seems to work ok now after all, but still puzzled how it can be that a power
cut upsets all the settings

Carlos

"Top" <top@neo.rr.invalid> wrote in message
news:Xns9B5043F268F0Ftopneorrinvalid@130.133.1.4...
> "Carlos Kleiber" <helg58@yahoo.com> wrote in
> news:E5mdnR-lzuyp2I7UnZ2dnUVZ8v3inZ2d@bt.com:
>
>> spoke to excellent service person in India, but still no
>> luck internet light flicks amber, no access to net
>> this on main PC which is linked to router via yellow cable
>> they provide
>>
>> online documentation not much help, info might be there but
>> how to find it - no clear navigation on their site
>>
>> any suggestions?
>>
>> Carlos/London
>>
>>
>>
>
> Silly question but you did load their drivers didn't you?
>
> Top