PDA

View Full Version : I am not having any problems.



Bert Hyman
03-21-08, 09:50 PM
In news:47e47319$0$30680$4c368faf@roadrunner.com Les Cargill
<lcargill@cfl.rr.com> wrote:

> What should I do? Both my wireless bridges show 0 BER, I
> get 54 MBit connections pretty much all the time, response
> time is indistinguishable from wire connect 100BaseTX.

You might consider updating your drivers. That's usually good for a few
hours of downtime.

--
Bert Hyman St. Paul, MN bert@iphouse.com

Les Cargill
03-21-08, 10:46 PM
What should I do? Both my wireless bridges show 0 BER, I
get 54 MBit connections pretty much all the time, response
time is indistinguishable from wire connect 100BaseTX.


--
Les Cargill

Jeff Liebermann
03-21-08, 11:39 PM
On Fri, 21 Mar 2008 22:46:59 -0500, Les Cargill <lcargill@cfl.rr.com>
wrote:

>What should I do? Both my wireless bridges show 0 BER, I
>get 54 MBit connections pretty much all the time, response
>time is indistinguishable from wire connect 100BaseTX.

Satisfied customers are a bad thing because they don't buy new toys.
What you need is a major dose of acronyms, buzzwords, and upgrades.
Buy the latest and greatest and you will surely have something to
complain about.

--
# Jeff Liebermann 150 Felker St #D Santa Cruz CA 95060
# 831-336-2558 jeffl@comix.santa-cruz.ca.us
# http://802.11junk.com jeffl@cruzio.com
# http://www.LearnByDestroying.com AE6KS

William R. Walsh
03-22-08, 09:27 PM
Hi!

> What should I do?

Install Windows Vista? Buy a Linksys router?

William