PDA

View Full Version : Comcast promising Ultra-fast Internet



Sava700
01-08-08, 12:11 PM
PHILADELPHIA, Pennsylvania (AP) -- Cable companies aren't known as nimble innovators, but Comcast Corp. is out to change that perception this year with ultra-high-speed Internet service, more high-definition content and gadgets that link video, phone and broadband services.

"We're about innovation and having the best network," Chief Executive Brian Roberts told The Associated Press in a preview of his speech at the Consumer Electronics show on Tuesday.

Roberts is expected to demonstrate a technology that delivers up to 160 megabits of data per second: It will allow him to download a high-definition copy of "Batman Begins" in four minutes. The technology, DOCSIS 3.0, will start rolling out this year.

More:
http://www.cnn.com/2008/TECH/01/08/ces.comcast.ap/index.html

YeOldeStonecat
01-09-08, 08:04 AM
He demonstrated it last spring
http://www.speedguide.net/read_news.php?id=2327

Sava700
01-10-08, 11:47 AM
He demonstrated it last spring
http://www.speedguide.net/read_news.php?id=2327

yeah but its renewed news to say the least..still its about 5 years off


I'd settle for something like this with Comcast..and this test is Steady constant speeds..no crap powerboosting! :D

http://www.speedtest.net/result/220630410.png (http://www.speedtest.net)

PGHammer
02-27-08, 09:49 AM
yeah but its renewed news to say the least..still its about 5 years off


I'd settle for something like this with Comcast..and this test is Steady constant speeds..no crap powerboosting! :D

http://www.speedtest.net/result/220630410.png (http://www.speedtest.net)

While Comcast is working on channel-bonding (part of DOCSIS 3.0), they are deploying Blast! (which requires only 2.0) in more and more areas (primarily areas where they are facing competition from VZ FiOS).

phamien
04-19-08, 05:54 PM
While Comcast is working on channel-bonding (part of DOCSIS 3.0), they are deploying Blast! (which requires only 2.0) in more and more areas (primarily areas where they are facing competition from VZ FiOS).

Blast does not require 2.0 to work - only 1.1 is needed.