PDA

View Full Version : ME broke my Java



BlueJetta
10-22-00, 08:00 AM
...and now dslreports does not work...I have putzed with the settings and can't get it to work. The test buttons will not show up on IE 5.5!!

Thanks.

Zporttech
10-22-00, 08:52 AM
Counting myself, this is the third report of this. I tried everything I knew of and finally just reinstalled ME. It corrected mine and caused no other problems. Now before you do this you must realize this might not work. This should be done when all else fails and you want to try one more thing before a format.......

------------------
Steve
www.zport.com

Zporttech
10-22-00, 01:38 PM
Glad you got it up and running. Unfortunately when I tried the same with W/ME it didn`t work. I`m glad someone had better luck than I did !

------------------
Steve
www.zport.com

BlueJetta
10-22-00, 03:38 PM
Heh...Yeah Steve... Other than that weird anomaly, ME seems pretty good. Running it without any tweaks and it seems to be doing as well as my Win98 with the tweaks.

Philip
10-22-00, 11:19 PM
Moved to the Software forum.

You might want to install the newest MS Java Virtual Machine instead of reinstalling WinME.

Here's a link: http://www.microsoft.com/java/vm/dl_vm40.htm

------------------
Life would be much easier if I had the source code... philip@speedguide.net

BlueJetta
10-22-00, 11:31 PM
Originally posted by Philip:
You might want to install the newest MS Java Virtual Machine instead of reinstalling WinME.

Here's a link: http://www.microsoft.com/java/vm/dl_vm40.htm



Thanks Philip! Worked perfectly! http://www.speedguide.net/ubb/biggrin.gif What was weird is that the button showed up for awhile and then a day later, quit working after installing ME....Which it was not ACTUALLY ME that broke it really, but a different version of IE that came with ME.

Anyway, your suggestion worked. Thanks again.

-Jim