PDA

View Full Version : Finally Its here



Rivas
09-01-06, 03:11 PM
Just started assembling it,i think i crossed line with the dell 24" monitor its huge :(
Will post pics in a few hours after windows install.
Mobo is in place just adding thermaltake liquid cooling,sata drives video card and sound card.

Rivas
09-01-06, 06:18 PM
Great everything is done and i just found out i need new bios update.dont have S775 cpu so i have 2choices drive back or wait for Asus to ship me bios chip.
Bummmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeer :rotfl: :rotfl:

Duzmor
09-01-06, 09:28 PM
Can you up-date the bios


Duz

Shinobi
09-01-06, 10:07 PM
Just started assembling it,i think i crossed line with the dell 24" monitor its huge :(
Will post pics in a few hours after windows install.
Mobo is in place just adding thermaltake liquid cooling,sata drives video card and sound card.

Cool man, Enjoy! :thumb:

Craig321
09-01-06, 10:12 PM
Just started assembling it,i think i crossed line with the dell 24" monitor its huge :(
Will post pics in a few hours after windows install.
Mobo is in place just adding thermaltake liquid cooling,sata drives video card and sound card.

Very nice. Have fun with it!

Rivas
09-02-06, 09:24 AM
Thanks guys
Yes i updated bios cuz otherwise i had to wait 2 weeks for Asus chip.I called the store where i bought it and asked nicely technician if he could do it for me and he said np.But i had to decide if should i take whole computer with Thermaltake symphony (around 120 pounds) or just the motherboard with ram,video and cpu.So i decided to go just with mobo and i had to unplug everything brought it over there and he updated the bios,then we tryed the x6800 and this time mobo responded :)
Got home around 7 but i was too tired already i went to bed.Now gonna connect it all over again :D
Not very impressed with the motherboard,not enough sata ports but what can i do.This motherboard is almost identical to the AM2 mobo.
BBL

Joel
09-02-06, 05:38 PM
Thanks guys
Yes i updated bios cuz otherwise i had to wait 2 weeks for Asus chip.I called the store where i bought it and asked nicely technician if he could do it for me and he said np.But i had to decide if should i take whole computer with Thermaltake symphony (around 120 pounds) or just the motherboard with ram,video and cpu.So i decided to go just with mobo and i had to unplug everything brought it over there and he updated the bios,then we tryed the x6800 and this time mobo responded :)
Got home around 7 but i was too tired already i went to bed.Now gonna connect it all over again :D
Not very impressed with the motherboard,not enough sata ports but what can i do.This motherboard is almost identical to the AM2 mobo.
BBL
Can't wait to see your benchmarks and stuff.:thumb:

Rivas
09-02-06, 10:30 PM
Yeah just installing windows,still using wifes computer.
:)

Rivas
09-03-06, 02:54 AM
FInally its done,i was sweating my butt off connecting all the cables and cleaning up the mess.
Here are few pics of the upgrade:

http://www3.telus.net/erik/Picture 010.jpg
http://www3.telus.net/erik/Picture 011.jpg
http://www3.telus.net/erik/Picture 012.jpg
http://www3.telus.net/erik/Picture 013.jpg
http://www3.telus.net/erik/Picture 014.jpg
http://www3.telus.net/erik/Picture 015.jpg
http://www3.telus.net/erik/Picture 016.jpg
http://www3.telus.net/erik/Picture 017.jpg
http://www3.telus.net/erik/Picture 018.jpg
http://www3.telus.net/erik/Picture 019.jpg

Tomorrow gonna finish instaling drivers and do couple of benchmarks,hope it will kick 4ss.

Rivas
09-03-06, 02:58 AM
http://www3.telus.net/erik/Picture 020.jpg
http://www3.telus.net/erik/Picture 021.jpg
http://www3.telus.net/erik/Picture 022.jpg
http://www3.telus.net/erik/Picture 023.jpg

YARDofSTUF
09-03-06, 03:15 AM
Keyboard needs a dusting.

Rivas
09-03-06, 03:18 AM
Keyboard needs a dusting.

I know i will have to clean everything up tomorrow,i didnt touch the keyboard in 3 weeks.
Anyway im going to bed,nite :sleep:

Sava700
09-03-06, 12:14 PM
Did I see in one picture you have the ground prong sticking out a extension cord? :rotfl: not very safe my friend :nope:

Rivas
09-03-06, 02:12 PM
Did I see in one picture you have the ground prong sticking out a extension cord? :rotfl: not very safe my friend :nope:
Thats different outlet and its for incubator :p

Rivas
09-03-06, 05:51 PM
ok everything is done
what benchmarks should i use ?
Please post links as well,thanks.

Rivas
09-06-06, 08:39 PM
Unbelievable fast for encoding,40% faster than FX62,cant believe it,all settings are on maximum doing High Resolution HDTV.
Same with demux,demuxed 4 minutes faster than FX62 (7 minutes average).
I'm loving it.

tHE_0ne
09-06-06, 11:17 PM
wow going to be a nasty setup, what kind of case is that large server case?

A_old
09-07-06, 08:07 AM
nice man ;)

Rivas
09-07-06, 11:10 AM
wow going to be a nasty setup, what kind of case is that large server case?


ATX case,no name,they had brand names but everything was small compared to that one.Its completely full even the plastic rails for hdd's on bottom.Cant fit anything in,oh ya,1 pci card and thats it.

Rivas
09-07-06, 11:10 AM
nice man ;)

Thanks :)

Izzo
09-07-06, 12:36 PM
You're e-peen is bigger than mine. :(

Rivas
09-07-06, 01:32 PM
You're e-peen is bigger than mine. :(
Doesnt matter Izzo,im using it for encoding and Autocad only.
If i dont have fast cpu i would loose all the races :(