PDA

View Full Version : ISO....+.....Adobe......=One confused me



Zmoney
10-25-00, 01:16 PM
ok heres the situation a "friend" downloaded adobe photoshop v.6.0 of irc and its in a iso....the thing is this "friend"(hehe) has no idea what the hell he needs to do with this iso....and yes he has a burner he just needs to figure out how to put it on cd.....prefrrabul using Adabetec....but any burner program will be fine with me...i mean my friend/.....thx a lot guyz

ssjDoh
10-25-00, 03:13 PM
LOL, well your "friend" should open Adaptec CD creator and choose DATA CD. Now click on file>Create CD from Disk Image. Now go find where you out the .iso and click OK. IF you cannot see the file, make sure at the buttom (file type) select .ISO.

Zmoney
10-25-00, 06:23 PM
no go it cant see them....they are like 20 winrar files and 2 system files that say open with when u click on em........and yes i clickd on the thingy that canged the file type that it waz lookin for in adabtec......anyouther ideas...in the read me it says to burn using winrar but i hate the program and it didnt even werk...any ideas?

eyeball
10-25-00, 07:08 PM
you should either download winrar or winzip to extract the rar files.. thats the only way around it. inside the rar files is the iso file (or .bin, whatever it is).

------------------
supreemdotorg (http://www.supreem.org)
supreemforum (http://pub17.ezboard.com/bsupreemdotforum) - hardware, software, mp3, photoshop discussions, & much more..

MailmanX
10-26-00, 01:43 AM
You can go here, enter the site, then click on the FAQ. It describes in detail how to unzip and record ISO files.
http://www.snoopywarez.com/

------------------
Rarely serious, but always sincere.

LoachDuke
10-26-00, 03:13 PM
Good god,

If you pay as much for softwarez as I do ($0.01) http://www.speedguide.net/ubb/wink.gif you'd learn to use Fireburner for your ISO's. Its a small utility but I've not found a better one for copying and burning disk images. Good luck.

MailmanX
10-26-00, 07:20 PM
Amen, LD! I also use Fireburner. It's tops!

------------------
Rarely serious, but always sincere.

Zmoney
10-27-00, 12:55 AM
well in it there is a read me and it says to usin cdrwin the problem is i dont know how to do it with that.....if you know how to use it plz message me...thx.....Sonicraze@hotmail.com

64bit
10-27-00, 05:52 AM
Originally posted by Zmoney:
well in it there is a read me and it says to usin cdrwin the problem is i dont know how to do it with that.....if you know how to use it plz message me...thx.....Sonicraze@hotmail.com

heres a ss of how ya go about it
http://my.voyager.net/~drewsgrands/images/shot.gif