PDA

View Full Version : Performance ????



Cpt-Sullen
10-06-00, 09:41 PM
Im new with cable modems just got mine today the comp says my throughput is 15204 kilobits per sec is that ok, or should i download some stuff to get more thx

glc1
10-06-00, 09:44 PM
I think u need to use a diff speed test as that report is way too high. Try the speed test here (http://www.dslreports.com/stest). Also, try d/ling a large file from a fast corporate site, such as 3dfx.com.

Cpt-Sullen
10-06-00, 09:48 PM
thank you ill try that, i used the rr site to test it

Cpt-Sullen
10-06-00, 10:00 PM
Ok i did it its 1758dl/366ul how is that or can i get more???

glc1
10-06-00, 10:02 PM
Originally posted by Cpt-Sullen:
Ok i did it its 1758dl/366ul how is that or can i get more???~219KB/sec down and ~45KB/sec up. Not bad. R u capped? Have u tried any tweaks yet?

Cpt-Sullen
10-06-00, 10:06 PM
dont know if im capped?? havnt tried any tweaks, any suggestions??

glc1
10-06-00, 10:08 PM
Try the patch (http://www.speedguide.net/Cable_modems/cable_patches.shtml) that corresponds w/ur OS/situation, then run some mo' tests and c what happens.

Cpt-Sullen
10-06-00, 10:12 PM
thx ill try that, appericate all the help