PDA

View Full Version : Epox 8RDa+ Rev. 1.1



Duzmor
06-05-03, 08:44 PM
I just got a new 8RDA+ Rev 1.1 today from NewEgg - It works Great- It Has the A1 Nforce2 chip on it - and with the 3507 Bios it supports the 400 mhz chip - The old 8rda+ rev 1.0 I had is going to LT-73 - - he needs a Good Overclock Board !!!

There is a new 8rda+ Rev. 2.0 out which looks great

http://forum.oc-forums.com/vb/showthread.php?s=&threadid=202059

It has the Vdd Mod in the Bios to push more volts to the Nforce2 Chip

Duz !!

LT-73
06-05-03, 10:01 PM
Kinda makes ya cream, dont it? ;) :D

hey Duz, how's that 1.1 runnin? You open her up yet? C'mon, i wanna know!

velvta
06-06-03, 01:52 AM
wow youre lucky you got an actual working board. that board's a hit or miss. Soooooo many people on the amdmb.com epox forums , including myself, have complained that this board arrives DOA. I sent mine back for an MSI k7n2 delta.

The Goog
06-06-03, 01:57 AM
Yah LT needs a good board with all the let-downs he's been having.

Duzmor
06-06-03, 06:11 AM
Originally posted by LT-73
Kinda makes ya cream, dont it? ;) :D

hey Duz, how's that 1.1 runnin? You open her up yet? C'mon, i wanna know!

It is running Great- When I 1st got it I up the Bios to 3507 - Changed the Memery timeing to 6-2-2-2 - changed the video to 66mhz and shut the Thermal to Disable - The barton runs great - at default 11x133 no Overclock Yet- the Board is to new - I have seen the Barton 2500 pushed to 12.5x133 with Now problem !!!

Great Board !!!!

Duz !!

Cypher
06-06-03, 06:28 AM
Thats great news for both you and Dino. Break her in slow there Duz.;)

Duzmor
06-06-03, 06:35 AM
Originally posted by cyPHer_138
Thats great news for both you and Dino. Break her in slow there Duz.;)

cyPHer: what do have your Barton Running at ??? It looks like we have the same Chip and ram - Just Diff. Nfroce2 Boards


Duz !!